пʼятниця, 11 грудня 2009 15:59

За голос проти Луценка "Регіони" дають 150 тисяч доларів - БЮТ

За голос проти Луценка "Регіони" дають 150 тисяч доларів - БЮТ

Фракція БЮТ у парламенті заявляє, що Партія регіонів наразі шукає голоси серед депутатів за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

І пропонує 150 тис доларів за голос. Про це йдеться у заяві БЮТ.

У фракції зазначають, що ПР уже наступного вівторка ініціюватиме питання про відставку Луценка у сесійній залі Верховної Ради.

"Зараз ПР проводять активну роботу серед народних депутатів з пошуку голосів. З огляду на те, що у них немає 226 народних депутатів, які б підтримали їхню ініціативу, "регіонами" значно підвищили ставку за "голос" народного депутата, який би підтримав відставку Луценка, до 150 тисяч доларів", - йдеться у заяві.

"Фракція БЮТ у Верховній Раді України заявляє: голосів за відставку Юрія Луценка у Верховній Раді немає і не може бути. Спроба Партії регіонів провести генеральну репетицію масштабних фальсифікацій у стінах Верховної Ради зазнає повного краху", - зазначено у заяві.

Також БЮТ вважає, що президент Віктор Ющенко дискредитує правоохоронні органи та міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за прямими вказівками керівників Партії регіонів.

"Є цілком очевидним, що такі заяви пана Ющенка робляться за прямими вказівками керівників Партії регіонів. Спільне рішення Януковича та Ющенка провести кадрові чистки у правоохоронних органах – це реакція на антикорупційну кампанію Кабміну.

Ющенко розуміє, що багатьох з його друзів та родичів зачепить хвиля боротьби з хабарництвом, тому він особисто зацікавлений у відставці міністра Луценка", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 10 грудня Ющенко закликав Тимошенко подати до ВР подання про звільнення Луценка.

Зараз ви читаєте новину «За голос проти Луценка "Регіони" дають 150 тисяч доларів - БЮТ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути