Ексклюзиви
пʼятниця, 11 грудня 2009 12:39

Луценко взяв відпустку і почав агітацію за Тимошенко

Луценко взяв відпустку і почав агітацію за Тимошенко

Політична партія "Вперед, Україна!" і громадський рух "Народна самооборона" підтримають на президентських виборах діючого прем"єр-міністра Юлію Тимошенко.

Таке рішення було ухвалене делегатами другого етапу 9-го з"їзду політичної партії "Вперед, Україна!" в п"ятницю в Києві.

Виступаючи на з"їзді, лідер "Народної самооборони", міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підкреслив, що він знаходиться у відпустці з сьогоднішнього дня по понеділок, 14 грудня, включно, тому виступає на з"їзді не як глава МВС.

Луценко закликав підтримати на виборах Тимошенко. "Хто не зрадив Майдан і свою команду і хто здатен навести лад в нашому українському домі? Відповідь одна - я обираю кандидата в президенти Юлію Володимирівну Тимошенко", - сказав він.

"Той, хто довіряє мені і "Народній самообороні", повинен зробити свій вибір і максимально віддати голоси 17 січня", - закликав Луценко.

"Закликаю не тільки підтримати Тимошенко, але щоб 17 січня як можна більша кількість українців віддала перевагу Тимошенко", - сказав він.

Пояснюючи таке рішення і свій вибір, лідер "Народної самооборони" з жалем відзначив, що нинішній президент України Віктор Ющенко - "це не той президент, не той лідер".

Кажучи про інших кандидатів в президенти, Луценко підкреслив, що у них немає команд. "Кандидати є - немає тільки команди. Є гідні кандидати, гідні люди, але у них немає команди".

Він висловив упевненість в тому, що Тимошенко - єдиний політик, який "зможе навести лад".

Луценко упевнений, що президентські вибори-2010 "знов стануть історичними", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Луценко взяв відпустку і почав агітацію за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути