вівторок, 30 липня 2013 17:27

За два дні райсуд так і не обрав запобіжний захід стосовно Мельника - "хабарника"

За два дні райсуд так і не обрав запобіжний захід стосовно Мельника - "хабарника"
Ректор Податкового університету Петро Мельник. Фото: polittech.org

Ректор Національного університету Державної податкової служби України Петро Мельник, затриманий після отримання хабара, відпущений, оскільки 72 години, передбачені для затримання до обрання запобіжного заходу, минули. Суд зобов'язав його з'явитися на засідання в середу для обрання запобіжного заходу.

У прес-службі ГУБОЗ МВС України повідомили, що на засіданні у вівторок суд не обрав запобіжного заходу, а оскільки 72 години з моменту затримання минули, то Мельника відпустили, зобов'язавши при цьому з'явитися на судове засідання для обрання запобіжного заходу в середу, 31 липня, на 11.00 до Печерського райсуду Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельник скаржився, що на нього наїжджають — Ляшко

Як передає 5 канал, у понеділок засідання суду тривало близько півгодини. На ньому Мельник повністю заперечував свою провину і постійно скаржився на погане самопочуття.

Із зали суду ректор був доставлений машиною "швидкої допомоги" в лікарню швидкої допомоги на Лівому березі Києва.

За інформацією адвокатів, у їх підзахисного гіпертонічний криз. У вівторок суд переривав засідання для доставки Мельника до зали.

Нагадаємо, що Петро Мельник був затриманий 27 липня співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 і 80 тис. грн за вступ їх родичів у свій вуз.

Петро Мельник - народний депутат України III, V та VI скликань. На парламентських виборах у 2012 році "регіонал" балотувався в народні депутати по мажоритарному округу № 95 у Київській області, але програв представникам опозиції.

Зараз ви читаєте новину «За два дні райсуд так і не обрав запобіжний захід стосовно Мельника - "хабарника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути