Ексклюзиви
понеділок, 29 липня 2013 13:14

Мельник скаржився, що на нього наїжджають — Ляшко

Мельник скаржився, що на нього наїжджають — Ляшко
Петро Мельник. Фото: www.pravda.com.ua

Позафракційний Олег Ляшко не виключає, що ректора Національного університету державної податкової служби, екс-нардепа Петра Мельника "злили". Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Пару тижнів тому я випадково зустрівся із Мельником біля Верховної Ради. Він скаржився, що на нього наїжджають, що Клименко хоче ліквідувати університет. Певне, щоб свого там поставити. Те, що сталося — банальна провокація для того, аби його прибрати, щоб не заважав реалізації планів Клименка. Думаю, спочатку його по-хорошому просили піти, він не погодився, враховуючи скільки туди вклав бюджетних коштів. Коли я з ним працював в бюджетному комітеті, щороку він по 10-20 мільйонів вибивав саме на навчальний заклад", - пояснив політик.

"Хто б що про нього не говорив, як людина, він нормальний. Я його часто діставав: "Петро, ви ж — український козак. Що ви робите в Партії регіонів?". Він відказував, що такі обставини", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У затриманого ректора Податкового університету прихопило серце

Ляшко наголосив, що, здогадуючись, які статки у Мельника, сумнівається, що він брав взятку в 40 тисяч гривень. Він вважає, що для ректора це копійки.

Відповідаючи на запитання, чи буде Мельник засуджений, депутат зауважив:  "Що з ним буде — одному Богу відомо. Можливо й так. А, може, змусять відмовитися від посади і спустять справу на гальма. Проти нього вже кілька разів порушували кримінальні справи. Він тоді уникав відповідальності. Може, тому, що в нього кум Піскун був генпрокурором".

Нагадаємо, що 27 липня у прес-службі Міністерства доходів і зборів повідомили, що вища посадова особа Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник був затриманий під час отримання хабара.
За інформацією, чиновник вимагав та отримав від двох громадян України хабар у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, в якому він працював.

Зараз ви читаєте новину «Мельник скаржився, що на нього наїжджають — Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути