четвер, 01 листопада 2012 12:27

Округу, де програє "регіонал" Мельник, загрожує силовий сценарій - опозиція

Округу, де програє "регіонал" Мельник, загрожує силовий сценарій - опозиція
Петро Мельник програє округ. Фото: blogs.pravda.com.ua

Побоювання у передвиборчому штабі Вячеслава Кутового, представники якого четверту добу тримають оборону в ОВК 95-го округу, зростають. За словами керівника передвиборчого штабу Кутового Владислава Венгерчука, по периметру довкола будівлі Окружної виборчої комісії в Ірпені  кружляють люди "спортивної  зовнішності", час від часу навідуючись у приміщення і пред'являючи посвідчення журналістів.

Про це повідомляє прес-служба політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко просить Турчинова не навішувати йому ярлики про співпрацю з владою - це брудна технологія

"Обстановка напружена. Програш кандидата від влади чим далі, тим очевидніший. Можливе повторення сценарію, відпрацьованого в Ірпені 2004 року на виборах мера. Невідомі влаштовують бійку, приїжджає підрозділ "Беркуту", видаляє із приміщення ОВК всіх представників кандидатів та спостерігачів і цим розв'язує руки для фальсифікації результатів", - говорить представник Кутового.

Наразі в приміщенні ОВК цілодобово чергують представники кандидатів у народні депутати в 95-му окрузі та міжнародні спостерігачі. Члени ДВК вже третю добу в задусі чекають своєї черги, аби здати протоколи та виборчі бюлетені.

За останні дві доби ОВК-95 відвідали один із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко, народні депутати України Костянтин Бондарєв та Сергій Пашинський.  На думку членів штабу Кутового, саме ця небайдужість колег по політичній силі, а також постійна увага журналістів, не дозволяють фальсифікувати результати виборів у окрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для цих виборів характерне затягування підрахунку голосів - експерт

За даними Центральної виборчої комісії на 10.00 за результатами опрацювання 77,52% протоколів, кандидат від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Вячеслав Кутовий лідирує в 95-му окрузі з результатом 17 712 голосів (26,27%). Його відрив від основних суперників, регіонала Петра Мельника та УДАРівця Олександра Юракова, постійно зростає.

Ця тенденція  збігається з прогнозом штабу Кутового, який провів паралельний підрахунок голосів  і має на руках усі протоколи з мокрими печатками. За даними цього підрахунку за Вячеслава Кутового проголосувало 23 926 виборців, на другому місці Олександр Юраков із 19 941 голосами і на третьому – Петро Мельник (18 657 голосів).

Зараз ви читаєте новину «Округу, де програє "регіонал" Мельник, загрожує силовий сценарій - опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути