пʼятниця, 11 травня 2018 17:10

За 50 днів голодування Савченко втратила 17 кг

За 50 днів голодування Савченко втратила 17 кг
Нардеп Надія Савченко у СІЗО схудла на 17 кг. Фото: Українська правда

Нардеп Надія Савченко, яка перебуває у СІЗО за підозрою у підготовці терактів і голодує, втратила 17 кг та перенесла операцію на зубі. Про це повідомляє "Українська правда".

"Надія зараз має 68 кг. До голодування була 85. Вона активно вживає вітаміни і деякі інші препарати, як кальцій кораловий у таблетках, оскільки їй зробили операцію на зубі. А приймати антибіотики без вітамінів не можна. У Надії покришились зуби ще під час голодування у Росії, і вона їх так і не встигала зробити. Минулого тижня зробили операцію. Зараз Надія почувається нормально. Ми з мамою принесли їй торт до дня народження, і я сподіваюсь, що вона його скуштує", - сказала сестра Надії Віра Савченко.

Віра Савченко відмовилася коментувати, хто представлятиме інтереси Савченко у суді 14 травня, оскільки її адвокати Олег Соловей і Дмитро Бугай пішли від неї.

"Суд 14 травня, о13:00. Іншого не коментую. Це рішення Надії. І вона попросила мене не коментувати. Вона все скаже сама на суді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко давали зброю полковники РФ - генпрокурор

Нардепа Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу — у змові з ватажками бойовиків ДНР.

За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії. Їй загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «За 50 днів голодування Савченко втратила 17 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути