середа, 22 червня 2011 11:20

З Одеси до Львова замість сталіністів приїхали діти

З Одеси до Львова замість сталіністів приїхали діти

Сьогодні, 22 червня, о 10:40 на головний вокзал у Львові прибув потяг "Одеса – Львів". Утім, представники ані Комуністичної партії, ані проросійських організацій чи партії імені Сталіна з потягу не зійшли.

Разом з цим, головний вокзал у Львові активно патрулюють представники правоохоронних органів. Як повідомили ЗІКу міліціонери, вони працюють у звичному режимі, хоча їх чисельність і була збільшена у зв'язку з рішенням суду про заборону масових заходів у Львові.

З потягу "Львів-Одеса" зійшла порівняно невелика кількість людей. Здебільшого це були діти зі Львова, які організовано відпочивали на одеському узбережжі.

Нагадаємо, незареєстрована в Україні партія Сталіна надіслала меру міста Андрію Садовому "розпорядження", підписане "и.о. Сталина", в якому повідомляла про свої наміри провести антифашистський марш 22 червня у Львові.

Напередодні Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення за позовом Львівської міської ради щодо заборони проведення масових заходів у Львові 22 червня.

Зараз ви читаєте новину «З Одеси до Львова замість сталіністів приїхали діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути