середа, 07 вересня 2011 13:01

З НУ-НС виключатимуть депутатів, які голосуватимуть всупереч фракції

З НУ-НС виключатимуть депутатів, які голосуватимуть всупереч фракції

З фракції "Наша України - Народна самооборона" будуть виключатися народні депутати, які голосують всупереч рішенню фракції.

Про це заявив член фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко, коментуючи рішення фракції про виключення 12 народних депутатів з її складу.

"Депутатська група "За Україну" (у складі фракції НУ-НС) тепер буде ходити на засідання фракції, тому що на цих засіданнях будуть збиратися опозиційні депутати, і слова не будуть розходитися з ділом. Ми вчора прийняли ще одне рішення. Воно полягає в тому, що в майбутньому всі, хто голосує всупереч рішенню фракції, будуть негайно виключатися", - сказав нардеп.

"Наприклад, буде розгляд бюджету від Азарова (прем'єр-міністр України Микола Азаров). Зрозуміло, що знайдеться, на мою думку, 5-6 депутатів, які забажають проголосувати за бюджет. Проголосують - будуть виключені. Тому що я ризикну спрогнозувати, що рішення фракції буде - не голосувати за цей бюджет. Те ж саме стосується і кадрових рішень, які пропонує влада", - підкреслив Кириленко.

У той же час, він ще раз зазначив, що питання про зміну керівництва фракції і відставку нинішнього лідера Миколи Мартиненка на засіданні фракції не розглядалося. За словами Криленка, поки що немає підстав для розгляду такого питання.

Як повідомлялося, у вівторок з фракції НУ-НС було виключено депутатів Давида Жванію, Миколу Круця, Катерину Лук'янову, Володимира Марущенка, Олега Новікова, Олександра Омельченка, Ігоря Палицю, Володимира Поляченка, Сергія Харовського, Віктора Шемчука, Сергія Василенка, Владислава Каськіва.

Зараз ви читаєте новину «З НУ-НС виключатимуть депутатів, які голосуватимуть всупереч фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути