вівторок, 06 вересня 2011 18:34

Із фракції НУ-НС вигнали 15 депутатів

Із фракції НУ-НС вигнали 15 депутатів

Фракція НУ-НС виключила зі свого складу депутатів, які голосували за "харківські угоди" та в індивідуальному порядку увійшли до парламентської більшості. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" В'ячеслав Кириленко.

"Зараз з'ясовується точна кількість тих депутатів, які в індивідуальному порядку перейшли до коаліції. В народі їх називають "тушками". Це десь 9 осіб. А загалом виключено близько 15 депутатів. Жоден з них не прийшов на засідання фракції, хоча всі були проінформовані", - зазначив Кириленко.

За словами депутата, на засіданні фракції 34 "нунсівця" проголосували за таке рішення.

"Це говорить про те, що ми можемо бути справжньою опозиційною фракцією. Сьогодні було виявлено спільне бажання відновити в повному обсязі роботу фракції, щоб ті, хто лишився в ній працювати, регулярно збиралися. Найближчими днями буде проведено політраду", - зауважив нардеп.

"Нунсівець" наголосив, що обговорення питання було спокійним, хоча і тривало більше 3 годин.

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Народної самооборони" Тарас Стецьків заявив про те, що у вівторок із НУ-НСу можуть виключити 21 депутата.

За словами іншого "нунсівця" Ярослава Кендзьора, до "чорного списку" увійшли прізвища 18 членів "Нашої України - Народної Самооборони".

Разом з тим, "нашоукраїнець" Андрій Парубій зауважив, що у НУ-НС буде створено групу, яка відстежить голосування кожного депутата фракції. Наразі парламентська фракція "Наша Україна - Народна Самооборона", за словами Парубія, складається приблизно на 30% з "тушок", яких можуть виключити зі складу фракції.

Всього на вчорашній день до складу фракції НУ-НС офіційно входили 67 народних обранців.

Зараз ви читаєте новину «Із фракції НУ-НС вигнали 15 депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути