четвер, 22 вересня 2011 09:19

Янукович запевняв американців, що його реформи зміцнюють демократію в Україні

Янукович запевняв американців, що його реформи зміцнюють демократію в Україні

Реформи в Україні спрямовані на здійснення соціально-економічних перетворень і на подальше зміцнення демократичного устрою та верховенства права в Україні.

Про це заявив президент України Віктор Янукович на загальних дебатах 66-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, повідомляє його прес-служба.

"Фундаментом усіх реформаторських процесів в Україні є основні демократичні цінності, які сповідують українці разом з іншими європейцями. Саме тому певні нами напрями модернізації країни безпосередньо пов'язані з тими амбітними завданнями, які містяться в майбутній Угоді про асоціацію України з Європейським Союзом", - йдеться у виступі голови Української держави.

За словами Януковича, Україна займає чітку позицію щодо необхідності завжди і скрізь відстоювати права людини як вищу цінність.

Як повідомлялося раніше, у своєму виступі Янукович також зазначив, що участь у роботі Генеральної Асамблеї ООН дає Україні можливість донести до світової спільноти свою позицію з актуальних питань і є ефективним майданчиком для підвищення міжнародного авторитету країни.

"Ми показуємо світові, хто така Україна, які принципи ми сповідуємо, що ми сьогодні робимо і як реагуємо на ті сучасні виклики, які сьогодні стоять перед світовим співтовариством", - сказав президент.

Нагадаємо, що з 19 вересня президент України Янукович перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки, де бере участь у роботі 66-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Янукович запевняв американців, що його реформи зміцнюють демократію в Україні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути