понеділок, 15 жовтня 2012 16:51

Вперше відбулось таке масштабне узгодження опозиційних кандидатів — нардеп

Вперше відбулось таке масштабне узгодження опозиційних кандидатів — нардеп
Віктор Уколов. Фото: vybory.mediasapiens.ua

Серед знятих 26 кандидатів мажоритарників від "Об'єднаної опозиції" лише 2 діючих нардепа.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"бютівець" Віктор Уколов.

"Ми, власно кажучи, вражені тим, що вдалося досягти. Тому що це перший випадок в історії парламентських виборів в Україні, коли в такій кількості вдалося домовитися про зняття кандидатур. Всіх хто займає не перше, а друге місце, їх змінювали. Серед 26 мажоритарників, що зняті з виборів лише 2 діючих нардепи. Більше там не було", - розповів Уколов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах кандидат від "Батьківщини" "нокаутував" "ударівців"

"Наприклад, Ганущак підтримав це рішення сам. Це викликало взагалі аплодисменти на з'їзді. Сербін не був присутній у залі. Він балотується в Сумській області. Він народний депутат, бізнесмен, будівельник. Сербін витримав шалений тиск, не перейшов як інші бізнесмени кудись в тушки, в Партію регіонів. Мені щиро шкода, що його зняли, але така логіка домовленостей з "Ударом", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" вимагає у Кличка визначитись: або вступити до лав опозиції, або остаточно відмовитись - Бригинець

Нагадаємо, сьогодні Об'єднана опозиція "Батьківщина" зняла 26 кандидатів-мажоритарщиків на користь кандидатів від "Удару" та одного на підтримку самовисуванця Олега Бабіча. Рішення було прийняте на закритому з'їзді у понеділок. Повного списку осіб, яких зняли наразі немає.

Відомо лише, що по 214 округу у Києві був зняти Юрій Ганущак на користь кандидата від "Удару". Також у Сумській області знятий нардеп-"бютівець" Юрій Сербін.

Зараз ви читаєте новину «Вперше відбулось таке масштабне узгодження опозиційних кандидатів — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути