пʼятниця, 06 січня 2023 10:05

Спецтема: Війна Росії проти України

"Вони тупі" – Резніков про Путіна та його окупантів

"Вони тупі" – Резніков про Путіна та його окупантів
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін справді сподівався, що більша частина українців зустрічатиме його окупаційну армію з квітами. Фото: "РБК-Україна"

Президент Росії Володимир Путін справді сподівався, що більша частина українців зустрічатиме його окупаційну армію з квітами.

Тих українців, які чинитимуть опір, диктатор бачив у меншості. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в телемарафоні "Єдині новини", передає Gazeta.ua.

"Якщо ти думаєш про квіти, навіщо бомбардуєш так? Росіяни змінили тактику, бо вони не можуть перемогти ЗСУ. Тепер їхня мрія, щоб ми з вами були в темряві, холоді та здалися. Вони – тупі, як каже мій колега Шмигаль (прем'єр-міністр Денис Шмигаль. – Gazeta.ua). Я бачив відео, як люди при свічках готували їжу на Різдво", – сказав Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є тиждень: Резніков закликав росіян терміново тікати з РФ

Він впевнений, що попри атаки ворога Україна виживе.

Кремль мріяв, що активна фаза повномасштабного вторгнення в Україну російських військ триватиме 10 днів. Після цього Росія хотіла окупувати Україну, щоб анексувати її території до кінця літа 2022 року, йшлося у доповіді британського Королівського інституту об'єднаних служб (RUSI).

На думку експертів, Росія планувала, що швидкість атаки та кампанія дезінформації дозволять швидко захопити Київ. Зазначається, що російський план значною мірою вдався, і війська РФ досягли переваги у співвідношенні сил 12:1 на північ від Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Вони тупі" – Резніков про Путіна та його окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути