понеділок, 15 жовтня 2012 12:57

Власенко: Суддя у справі Тимошенко маніпулює документами

Власенко: Суддя у справі Тимошенко маніпулює документами
Сергій Власенко. Фото: podrobnosti.ua

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що суддя Костянтин Садовський оголосив сьогодні заздалегідь заготовлене рішення, а в судовому процесі відбувається фарс.

Про це він повідомив журналістам під час брифінгу після нетривалого засідання Київського райсуду Харкова у справі про так звані "усні вказівки", повідомляє прес-служба БЮТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівка" просить нардепів "набратися політичної чоловічої мужності" і декриміналізувати статті Тимошенко

"Сьогодні у судовому засіданні відбувся фарс. Всі бачили, що суддя навіть відмовився розглядати клопотання, захисту, незважаючи на те, що неодноразового розглядав клопотання прокуратури. Суддя маніпулював матеріалами справи", - сказав Власенко.

Він вкотре підкреслив, що Тимошенко не може брати участь у судових розглядах у зв'язку зі станом здоров'я, "і це не є відмовою, як це намагаються проінтерпретувати суддя та сторона обвинувачення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсеній Яценюк у Черкасах закликав підтримати опозицію

"Юлія Володимирівна не відмовлялася від участі у судовому засіданні. Вона вчергове зафіксувала, що у зв'язку із станом здоров'я, який вчора був підтверджений висновками німецьких лікарів, вона не може приймати участь у судовому засіданні", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: Суддя у справі Тимошенко маніпулює документами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути