понеділок, 21 січня 2013 22:04

Власенко пояснив, чому Тимошенко підписала документ про вручення підозри в замовленні Щербаня без захисників

Власенко пояснив, чому Тимошенко підписала документ про вручення підозри в замовленні Щербаня без захисників
Фото: lenta.ru

Представники Генеральної прокуратури відмовлялись пояснити захисту, що вони роблять на території лікарні Укрзалізниці в той день, коли Тимошенко вручили підозру у замовному вбивстві Євгена Щербаня.

Про це в ефірі 5 каналу заявив Сергій Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко спробує потрапити до матері ще сьогодні, після невдалої спроби в суботу

Відповідаючи на питання ведучого про те, чому Тимошенко підписала документ про те, що тримала підозру, навіть якщо це відбувалось у відсутності її захисників, Власенко сказав: "Поясню: в цей день я був у Юлії Тимошенко, її стан був на грані непритомності. Навіть хлопці з Генеральної прокуратури були змушені це визнати і не вчиняли ніяких дій. Коли я запитав цих хлопців, навіщо вони прийшли, бо я ще не знав, що будуть пред'являти документи по Щербаню, мені сказали: не твоя справа, ми прийшли робити свою роботу. Ввечері у неї був Андрій Кожем'якін. Знову, ніхто при захисниках нічого не робив.  У Юлії Тимошенко, коли пан Колпащиков вручав їй цей документ, було юридично дві альтернативи: або взагалі відмовитися від підпису, тоді б він просто написав "вона відмовилась від підпису" і не передав би їй копію цього документу. І друге: написати, що вона отримала копію, що вона і зробила", - пояснив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники без пояснення причин заборонили дружині бачитись із Луценком

Нагадаємо, генпрокурор Віктор Пшонка оголосив, що Генпрокуратура готова висунути Тимошенко звинувачення у замовленні вбивства народного депутата Євгена Щербаня. Норма покарання за цей злочин може передбачати довічне ув'язнення.

 

Зараз ви читаєте новину «Власенко пояснив, чому Тимошенко підписала документ про вручення підозри в замовленні Щербаня без захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути