Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 10:07

"Янукович - це вовк, що потрапив у капкан: він вже не знає, на що кидатися і що гризти" - нардеп

"Янукович - це вовк, що потрапив у капкан: він вже не знає, на що кидатися і що гризти" - нардеп
Сергій Пашинський. Фото: news.liga.net

Висунення нового звинувачення екс-прем'єру Юлії Тимошенко є реакцією влади на майбутнє рішення Євросуду щодо першої її справи.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

Коментуючи висунення Юлії Тимошенко нового звинувачення щодо причетності до вбивства народного депутат Євгена Щербаня у 1996 році, він підкреслив, що ця справа, які попередні, "висмоктана з пальця".

"Це все - сфальшована справа. І її висунули Тимошенко тільки по одній простій причині — з дня на день ми очікуємо рішення Європейського суду з прав людини і я впевнений, що ця справа — це якраз реакція режиму Януковича на це майбутнє рішення. Вони не сумніваються, яким воно буде, у них є достатньо кваліфікованих юристів, які пояснили, що шансів у них виграти немає жодних", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенію Тимошенко не пустили до матері: "Ми не знаємо, чи жива вона"

Нардеп додав: "Відповідно, для того, щоби Тимошенко не відпускати на свободу, а вони ж декларують, що виконають рішення ЄСПЛ, вони і пішли на черговий кримінальний злочин".

Пашинський також зауважив, що Тимошенко висувалися звинувачення у той час, коли вона була, за словами медиків, під дією медикаментів, що є протизаконно.

"Коли людина була без захисника, була під впливом стресу, медикаментів, коли не сприймала інформацію, їй висувають це звинувачення. Вони злочинці. І я впевнений, що народ України, закон України їх покарає", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко нормально себе почуває і ні на що не скаржиться - головний лікар

Говорячи про перспективи цієї справи для екс-прем'єра, нардеп наголосив: "Не хочу гадати на кавовій гущі, бо коли 2 роки тому Тимошенко висунули звинувачення по так званій газовій справі і коли під час суду її захисники пред'являли оригінальні документи НАК "Нафтогазу", всі експертизи, всі докази, які б говорили про невинуватість Тимошенко, це не завадило покидьку Кірєєву винести вирок, який здивував весь світ. Янукович — це як той вовк, який потрапив у капкан — він вже не знає, на що йому кидатися і що йому гризти. Але навіть, якщо він відгризе собі лапу, він вже нікуди не втече".

Зараз ви читаєте новину «"Янукович - це вовк, що потрапив у капкан: він вже не знає, на що кидатися і що гризти" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

200

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути