субота, 19 січня 2013 13:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євгенію Тимошенко не пустили до матері: "Ми не знаємо, чи жива вона"

Євгенію Тимошенко не пустили до матері: "Ми не знаємо, чи жива вона"
Євгенія Тимошенко Фото: telegraf.com.ua

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенію в суботу не пустили до матері в харківську ЦКЛ № 5.

"На жаль, мене не пустили відвідати її, навіть на хвилину. Сказали, що сьогодні вихідний день і ніхто не буде виходити до мене. Навіть начальник варти не вийшов. Виникає питання, що відбувається з моєю мамою? Яке її стан здоров'я?", - сказала Євгенія журналістам в суботу біля лікарні.

Вона повідомила, що підготувала запит на ім'я головлікаря лікарні Михайла Афанасьєва з вимогою надати інформацію, які медичні препарати, в якій кількості і на якій підставі давали її матері в п'ятницю вдень.

"Чому вона була в несвідомому стані вчора під час зустрічей із захисниками? Чому в такому стані їй передавалися якісь звинувачення? Може бути, слідчі скористалися її станом, щоб вручити якийсь папір, який вона не могла навіть побачити і прочитати", - сказала Евгенія.

Вона зазначила, що також підготувала запит на ім'я начальника Качанівської виправної колонії Ігоря Колпащікова з вимогою надати всі записи слідчих дій, які проводилися з екс-прем'єром у п'ятницю вдень, а також надати копію паперів, переданих Тимошенко слідчими.

Евгенія підкреслила, що захисники не мають у своєму розпорядженні ніякої інформації про ці документи, оскільки вони передавалися при відсутності захисників. Вона висловила стурбованість станом здоров'я матері.

"Я дзвонила Афанасьєву, він традиційно сказав, що все в порядку. Без будь-яких деталей. Довіряти таким відомостям я не можу, поки особисто не поспілкуюся з мамою. Ніяких дзвінків від неї не було, ми не знаємо, що з нею відбувається, взагалі – чи жива вона", - сказала донька Тимошенко.

За її словами, дізнавшись про критичний стан матері, вона зв'язалася з лікарями клініки "Шаріте", вони збираються вилетіти до Харкова найближчим часом. За її словами, німецькі лікарі прибудуть 21-22 січня.

Зараз ви читаєте новину «Євгенію Тимошенко не пустили до матері: "Ми не знаємо, чи жива вона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути