Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 10:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

В УДАРі вимагають криміналу за побиття депутаток в лікарні "Укрзалізниці"

В УДАРі вимагають криміналу за побиття депутаток в лікарні "Укрзалізниці"
Сергій Каплін направив звернення президенту та генпрокурору. Фото: radiosvoboda.org

Депутат ВР від "УДАРу", Секретар комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони Сергій Каплін направив президенту, генеральному прокурору, міністру внутрішніх справ, голові СБУ депутатське звернення, у якому закликає порушити проти правоохоронців і тих, хто віддавав злочинні накази, кримінальну справу за побиття народних депутатів фракції "Батьківщина" та послідуючого затримання літака, на якому знаходилися народні депутати: Олександра Кужель, Людмила Денисова,Тетяна Слюз, які прямували на прямий ефір ТВІ, аби донести народу України факти знущання над Юлією Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель знайшла три чорних ходи через які можна потрапити до Тимошенко

Про це повідомляє прес-служба партії УДАР.

"18 січня правоохоронці, застосовуючи силу, грубо виштовхали народних депутатів із кімнати для побачень у харківській лікарні "Укрзалізниці". Жінки-депутати отримали тілесні ушкодження і моральні травми. "Лакеї режиму у погонах", зокрема, з ДПтСУ, - прикрилися абсурдним рішенням інших "лакеїв режиму у мантіях", які винесли абсурдне рішення суду, та називали побиття депутатів - законним. За якийсь час, тим самим, депутатам співробітники СБУ перешкодили вчасно потрапити на передачу телекомпанії ТВІ - незаконно затримали виліт літака з депутатами на його борту, знову прикриваючись якимись "слідчими діями", - говориться у зверненні Сергія Капліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко: "Дуже боюся за життя мами, бо режим Януковича може вдатися до надзвичайних кроків"

"Вимагаю порушити кримінальну справу проти "зловмисників у погонах" та замовників побиття і затримання депутаток від БЮТу. Такі дії підпадають під ознаки ст.146 КК України "Погроза або насильство щодо державного або громадського діяча", - вважає Каплін і наголосив, що погроза вбивства, заподіяння шкоди здоров'ю, знищення або пошкодження майна, а також викрадення або позбавлення волі щодо народного депутата України карається позбавленням волі на строк від 4 до 7 років. (ч.2 ст.346 КК України)".

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі вимагають криміналу за побиття депутаток в лікарні "Укрзалізниці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути