субота, 01 травня 2010 12:00

Владі наплювати на опозицію - "бютівець"

Владі наплювати на опозицію - "бютівець"

Народний депутат із фракції БЮТ Андрій Сенченко вважає недоцільним прийняття закону про опозицію на даному етапі.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Зараз немає сенсу приймати цей документ, бо у нас влада не розуміє, що в країні є закони. У них закон про опозицію буде складатися із однієї фрази. Якщо перекласти на зрозумілу їм мову, то там вони запишуть, що владі на опозицію просто наплювати. Підпис - Литвин", - сказав депутат.

Сенченко зазначив, що питання статусу опозиції було урегульовано в законі про регламент Верховної Ради. "Але ставлення до цього документу - хамське, тому що його під свої бажання змінюють майже кожен день. Це свідчить про те, що так само влада буде ставитись до закону про опозицію і його прийняття", - додав він.

"Бютівець" також зауважив, що спікер парламенту - це людина, яка у сесійній залі повинна бути взірцем толерантності. "По суті, від нього залежить, наскільки коректно відбуваються відносини між коаліцією та опозицією. В цьому плані Володимир Михайлович, на жаль, просто загубився. Його сьогоднішні оцінки - це наслідки душевної травми після голосування за угоду про Чорноморський флот", - підкреслив Сенченко.

Нагадаємо, спікер парламенту Володимир Литвин заявив, що не бачить доцільності в ухваленні закону про опозицію. "Писати закон про опозицію - це все одно, що створювати гурток хорового співу в оперному театрі", - сказав він.

"У нас немає в Україні опозиції, тому що опозиція - це позиція до офіційної лінії влади", - додав спікер.

Зараз ви читаєте новину «Владі наплювати на опозицію - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути