четвер, 29 квітня 2010 14:19

Події вівторка продемонстрували кризу опозиції - Бондаренко

Події вівторка продемонстрували кризу опозиції - Бондаренко

У Вашингтоні, Брюсселі, усіх європейських столицях їх вважають безумовним успіхом України угоди з Росією. Незадоволеною залишилася лише наша опозиція

Про це сказав президент Віктор Янукович у зверненні до українського народу щодо підписання Закону України "Про ратифікацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України".

"Кожна війна передбачає мобілізацію, а також - звільнення додаткових ресурсів. Очевидно, що така мобілізаційна заява означає те, що президент хоче заспокоїти своє оточення і прихильників, і поставити крапку - показати, хто є хто в цій державі", - прокоментував ці слова президента політолог Кость Бондаренко.

Опозицію та владу цікавлять різні теми, тому вони не зможуть домовитися та співпрацювати, вважає експерт.

"За великим рахунком, я думаю, події вівторка продемонстрували кризу опозиції, те, що опозиція не може ефективно діяти в країні. Бо якщо об'єднана опозиція виводить під стіни парламенту аж п'ять тисяч осіб, то це вже театр".

"Те, що відбувається - нормальне явище. Йдеться про те, що у влади з опозицією просто немає спільної платформи, на якій вони можуть домовитися. Якби були питання, на яких їх можна було б примирити, тоді б це було доречно. А, коли влада хоче говорити про економічні реформи, а опозиція - про Чорноморський флот, ніякого порозуміння не буде", - зазначив Бондаренко.

На думку політолога, опозиція проґавила свій момент.

"Зараз почнуться травневі свята, а після них - літо, і ніякої активності не буде. Адже в нас активні місяці лише навесні та восени".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Події вівторка продемонстрували кризу опозиції - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути