Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2013 10:50

Влада знищує дільничні лікарні Черкащини – "ударівець"

Влада знищує дільничні лікарні Черкащини – "ударівець"
Фото: gazeta.ua

Жертвами медичної реформи, яку проводить влада Януковича, зараз стають дільничні лікарні Черкаської області. Зараз хмари згустилися над двома дільничними лікарнями Золотоніського району, Пальмірською і Домантівською.

"Такі дії вказують на справжню мету цієї "реформи". Це зменшити витрати на медицину за рахунок скорочення кількості ліжок у стаціонарах і скорочення лікарів-спеціалістів. Схоже, реформатори забули, що сотні простих селян, які обслуговуються у дільничних лікарнях, втратять можливість лікування. Адже, не всі люди похилого віку зможуть добиратися до іншого населеного пункту, щоб отримати медичну допомогу. Проблема ще й у тому, що не зможуть вчасно добратися через те, що автобуси ходять рідко або переповнені" – наголосив керівник Черкаської обласної організації політичної партії "УДАР" Віталій Іляшенко.

Влада майже нічого не робить для того, аби центральні районні лікарні мали необхідне фінансування та нове обладнання, додав "ударівець".

"Ми проти такої ініціативи, бо ламати, це не будувати. Будь-яка реформа має бути спрямована на благо громади, а не проти неї. Влада не може забирати у людей право на отримання лікування. Завжди потрібно враховувати інтереси громадян, тим паче тоді, коли це стосується найдорожчого, їхнього життя і здоров'я. Зупинити це знищення медичних установ просто необхідно", – сказав Іляшенко.

Зараз ви читаєте новину «Влада знищує дільничні лікарні Черкащини – "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути