вівторок, 22 листопада 2011 17:42

Влада залежалася та зіпсувалася, її треба викинути - рух "Вперед"

Влада залежалася та зіпсувалася, її треба викинути - рух "Вперед"

Однім з перших кроків "Громадянського руху "Вперед" буде проведення всеукраїнського страйку "Переоблік влади" 1 грудня.

"Три дні тому президент підписав закон про спрощену систему оподаткування. Цей закон фактично знищує 2 мільйона маленьких підприємців. Він зобов'язує їх кожен місяць платити 560 гривень - працюєш ти чи ні. Якби був зріст економіки, то 560 гривень - сума невелика. Але зараз, за умов стагнації і зниження купівельної спроможності людей,  деякі підприємці в місяць мають прибуток тисячу гривень. Підприємці виживають", - сказав один з керівників руху Руслан Секела.

"Донецькі" за звичкою написали закон для "получалова". Заробляєш, ні - ти "должен заплатить". І це стосується всіх, бо як знищать базари - то не буде конкуренції. Ціни в супермаркетах виростуть. Постраждають всі", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці організують акції протесту по всій країні

Члени організації закликають всіх підприємців першого грудня хоч на годину припинити роботу і повісити на робочому місці табличку "Переоблік".

"Головна ідея - показати владі, що вона має готуватися до переобліку. Ми підприємці, і рахувати вміємо. Якщо товар залежався і зіпсувався - його списують і викидають. Те, що ця влада залежалася - це зрозуміло всім. Як і попередня влада, до речі. Її теж треба перерахувати і більше не допускати. Такий товар не потрібен. Альтернатива владі - це прості люди, яким болить за свою державу. Годі обирати людей тільки тому, що вони відносяться до якої-небудь партії", - прокоментував Gazeta.ua Андрій Панайотов, громадський діяч, один з ініціаторів "Податкового майдану" та "Автомайдану".

Зараз ви читаєте новину «Влада залежалася та зіпсувалася, її треба викинути - рух "Вперед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути