понеділок, 14 листопада 2011 15:18

Підприємці організують акції протесту по всій країні

Підприємці організують акції протесту по всій країні

Громадянська ініціатива "Марш порожніх гаманців" проведе в листопаді чотири акції в регіонах України та столиці, повідомив голова Федерації профспілок малого та середнього підприємництва Україні, координатор маршу В'ячеслав Рой.

"До Києва завозити людей - гаманці порожні, немає можливості, тому ми пішли таким шляхом: зробити кілька Майданів міжрегіональних. Хмельницький - це початок, наприкінці ми хочемо зробити останній Майдан у Донецьку", - сказав він на прес-конференції в понеділок у Києві.

Як повідомив Рой, 15 листопада у вівторок в Чернігові автоперевізники будуть вимагати відшкодування збитків на перевезення пільгової категорії пасажирів.

"Це ми на базі Чернігова показуємо проблеми, які існують у кожному регіоні. Тому що такі недоплати відбуваються в будь-якому регіоні України", - зазначив він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Паркан під Радою втретє не витримав протестів

За його словами, 16 листопада міжрегіональний Майдан пройде у Хмельницькому, де на 13.00 заплановано марш, а потім мітинг біля будівлі облдержадміністрації. Організатори сподіваються на участь більше тисячі осіб. Вони мають намір вийти з тими ж вимогами, які висували раніше під час маршу 13 жовтня в Києві.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Янукович, б ... ь, виходь, с ... а" - чорнобильці під Кабміном кликали Президента

Тоді учасники маршу вимагали знизити залишки єдиного соціального внеску в 2 рази для легалізації зарплат, зупинити дію Податкового кодексу, розробити проект нової пенсійної реформи і скасувати чинну, розробити і прийняти закон про громадський контроль, а також прийняти закони, які забезпечать купівлю-продаж землі виключно за результатами референдуму.

17 листопада учасники маршу планують прийти до стін Верховної Ради, щоб виступити проти прийняття Трудового кодексу, а 30 листопада пройде міжрегіональний Майдан у Донецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти "Вперед!" обіцяють 1 грудня всеукраїнський страйк

Рой підкреслив, що політики, представники влади можуть йти і виступити на мітингах. При цьому він зазначив, що під час проведення акцій дозволено буде підняти по одному прапору від кожної громадської організації, але будуть заборонені прапори партій.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці організують акції протесту по всій країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути