Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 15:55

Паркан під Радою втретє не витримав протестів
16

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Сьогодні під Верховної Радою пройшла акція протесту "Вперед", яка зібрала кілька сотень людей.

"Охороняти" мітингувальників зігнали співробітників спецпідрозділу "Беркут". Щонайменше у Маріїнському парку стоїли 36 автобусів із "беркутівцями".

Десь об 11.30 мітингувальники вкотре проламали паркан з боку Маріїнського парку. Приблизно 200 людей зайшли на площу біля ВР і підійшли до 1 та 2 під'їзду парламенту. Від ВР їх за хвилину виштовхали співробітники спецпідрозділу "Беркут". Деякі мітингувальники схопилися з "беркутівцями" у рукопашну: вони били правоохоронців вудками від прапорів і кидалися шматками гарбуза.

Невдовзі усіх людей витіснили з площі.

Після сутички "беркутівців" з мітингувальниками стало погано одному з правоохоронців. Чоловік впав на асфальт без свідомості. За кілька хвилин під'їхала "швидка". Співробітника спецпідрозділу занесли в середину, де його оглянули лікарі.

Згодом мітингувальники залишили площу біля парламенту і пішли до Кабміну. Щоправда там виявилося, що всі під'їзди будівлі уряду закриті на вхід і вихід. Тоді акція протесту перемістилася під Адміністрацію президента.

Вони зачитали та передали свої вимоги — покращити ситуацію для підприємців. Після цього люди почали розходитися.

Зазначимо, що стало відомо, що під час мітингу біля Верховної Ради затримали двох "свободівців" - Кирила Бабенцова та Едуарда Ігольнікова.

Нагадаємо, що це вже втретє залізний паркан навколо Верховної Ради не витримує натисків протестувальників. У вересні штурмом взяти парламент намагалися афганці. Після того, як вони завалили паркан, навколо ВР встановили ще більший. Та це не завадило пару днів тому чорнобильцям, які прийшли вимагати від депутатів залишити пільги, розхитати і повалити і його. Буквально за ніч паркан відновили і повісили нові замки.

Зараз ви читаєте новину «Паркан під Радою втретє не витримав протестів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути