вівторок, 16 квітня 2013 21:56

Влада вигадує "відчіпну побрехеньку", яка затягуватиме вибори в Києві - Чорновіл

Влада вигадує "відчіпну побрехеньку", яка затягуватиме вибори в Києві - Чорновіл
Тарас Чорновіл. Фото: pravda.com.ua

Влада бачить, що кияни не підтримують вимог опозиційних сил, що й дозволяє їй максимально довго тримати ситуацію щодо київських виборів в підвішеному стані.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"Регіонали" не голосують із зрозумілої причини. Вони розуміють, що перемогти на київських виборах їм не вдасться.. і головне вони затягли із виборами Київського міського голови, що ще, згідно із законодавством, мали відбутися минулого року. Посада Київського міського голови для них не знакова, бо в Києві керує всім голова адміністрації. А от Київрада для ПР знакова", - наголосив екс-нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція почала обдзвон людей, які були біля ВР у "день сніжок"

Політик наголосив, що тактика влади – затягування, але це не призведе до позитивних наслідків.

"І от вона розуміє, що не зможе отримати там перемогу, тому відтягують як тільки можуть. Безкінечно це робити не вдасться, тому це не наймудріша тактика. Зараз вони не про наслідки дбають. Окрім того, вони побачили, що дії опозиції не отримали масової підтримки киян. Мітинг, який проводили в Києві пройшов фактично без киян. Влада це моніторить, і бачить наскільки кияни не підтримують вимог опозиції, що дозволяє максимально довго тримати ситуацію в підвішеному стані", - наголосив колишній народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тих, хто порушує мирний спокій громадян - стріляють" - Чечетов про акцію під Межигір'ям

Окрім того, він наголосив, що наразі в Конституційному суді намагаються вигадати "відчіпну побрехеньку".

"Я не знаю, коли буде поставлена крапка. Думаю, що зараз вигадують, яким способом в КС вигадати відчіпну побрехеньку, щоби вибори не проводити. Але як це можна написати, я не уявляю. Це навіть не кучмівське..це таке тупе затягування, яке не буде мати добрих наслідків", - резюмував він.

Нагадаємо, народні депутати провалили голосування за постанову про признання позачергових виборів в Києві. За проект постанови Володимира Яворівського проголосувало 200 нардепів при необхідних 226. Партія регіонів не віддала жодного голосу "за".

Зараз ви читаєте новину «Влада вигадує "відчіпну побрехеньку", яка затягуватиме вибори в Києві - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути