неділя, 24 березня 2013 13:54

У будинку Березовського не знайшли слідів небезпечних речовин

У будинку Березовського не знайшли слідів небезпечних речовин
Фото: Reuters

Фахівці з хімічної, біологічної та радіологічного захисту, що обстежили будинок Бориса Березовського в графстві Беркшир, не знайшли ніяких слідів небезпечних речовин, повідомляє Agence France-Presse. Основне оточення, встановлене навколо будинку на час перевірки, було знято, до роботи на місці події приступили слідчі.

Очікується, що найближчим часом тіло Березовського може бути вивезено з його будинку. Де він буде похований, поки невідомо. Як повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на анонімне джерело, близьке до сім'ї бізнесмена, "питання про можливе місце поховання рідними навіть не обговорювалося".

Як повідомив в інтерв'ю телеканалу "Дождь" прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, російські власті можуть розглянути можливість похорону Березовського в Росії. "Якщо надійде подібне звернення, давайте спочатку дочекаємося, до кого воно надійде, як, а потім, напевно, в Москві буде прийматися рішення", - сказав з цього приводу Пєсков.

Джерело "Інтерфаксу", однак, зауважило, що вважає малоймовірною саму можливість подібного прохання. "Думаю, що це було б неймовірно, так як багато хто з друзів Березовського не змогли б з різних причин бути присутнім на похоронах. Хоча це було б чудово, якби Березовський був похований на батьківщині ", - заявив співрозмовник агентства.

Борис Березовський помер вдень 23 березня у себе вдома. Дзвінок з повідомленням про виявлення тіла поступив в швидку допомогу в 15:18 за місцевим часом (16:18 за Києвом). Що стало причиною смерті Березовського, поки невідомо, проте його родичі впевнені, що причина була природною.

Зараз ви читаєте новину «У будинку Березовського не знайшли слідів небезпечних речовин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути