Ексклюзиви
субота, 20 липня 2013 22:15

Влада поки нічого не запропонувала в питанні подальшого лікування Тимошенко

Влада поки нічого не запропонувала в питанні подальшого лікування Тимошенко
Фото: 24tv.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не отримувала жодних офіційних пропозицій від влади, що стосуються її подальшого лікування, повідомила дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко.

"Офіційних пропозицій від влади не було ні мамі, ні мені", - сказала Є.Тимошенко в суботу біля ЦКБ № 5, після закінчення довгострокового побачення з матір'ю.

Вона також зазначила, що близькі екс-прем'єра наполягають на проведенні операції відповідно до рекомендацій німецьких лікарів.

"Ми сподіваємося і вимагаємо, щоб операція була проведена, як можна швидше. Скільки вже можна знущатися над людиною? Але поки немає жодних пропозицій", - сказала Є.Тимошенко.

При цьому вона не стала відповідати на запитання, чи готова екс-прем'єр погодитися на проведення операції в Німеччині.

За її словами, Ю.Тимошенко як і раніше відчуває себе погано, і може пересуватися тільки за допомогою інших людей.

"Вона все так само погано себе почуває. Пересувається за допомогою. Я їй допомагала пересуватися", - сказала Є.Тимошенко, подякувавши за підтримку прихильників екс-прем'єра, які чергують вод лікарнею.

Відповідаючи на репліку однієї з прихильниць про те, що Ю.Тимошенко потрібна на волі, Є.Тимошенко сказала: "Ми боремося, але поки немає ніяких сигналів".

Як повідомлялося ,1 липня Є.Тимошенко, посилаючись на рекомендації німецьких лікарів заявила, що її матері необхідна термінова операція. Дочка екс-прем'єра зазначила, що її сім'я довіряє українським лікарям, "які роблять все можливе", проте віддає собі звіт в тому, що українські фахівці знаходяться "під жорстоким тиском". Тому, за словами Є.Тимошенко, родичі екс-прем'єра наполягають на тому, щоб операцію проводили саме німецькі лікарі з клініки "Шаріте".

У повідомленні прес-служби МОЗ йдеться про те, що представники клініки "Шаріте" констатували, що умови і необхідне медичне обладнання для проведення обстеження є в ЦКБ "Укрзалізниці".

Зараз ви читаєте новину «Влада поки нічого не запропонувала в питанні подальшого лікування Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути