понеділок, 09 серпня 2010 11:17

Влада може добратися до Москаля – Небоженко

Влада може добратися до Москаля – Небоженко

Екс-міністра економіки Богдана Данилишина не посадять.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Кримінальна справа - це спроба показати сьогоднішній опозиції, що у всіх, хто буде критикувати економічну частину політики правлячого режиму, можуть виникнути проблеми із правоохоронною системою. Можливо, доберуться до Москаля, до когось із транспортників минулого уряду. Щоб показати, що влада не винна в сьогоднішніх труднощах, що це результат роботи попередників. Крові поп"ють у всіх", - зазначив він.

За словами політолога, у влади є два види звинувачуваних опозиціонерів: "Перші - група жертв "РосУкрЕнерго" і газової авантюри. Азаров не віддасть Фірташу гроші за газ, поки не буде рішення нашого суду. Йому, як прем"єр-міністру, потрібна якась підстава. Нею не може бути Стокгольмське рішення. Поки Азаров очолює Кабмін, Фірташ не отримає ні копійки", - зауважив Небоженко.

"Друга група – це люди, пов"язані із політикою. Адже називати Данилишина великим корупціонером на фоні тих, хто зараз прийшов до влади, можна лише з натяжкою", - додав експерт.

Нагадаємо, генеральна прокуратура та КРУ у п"ятницю провели обшук в міністерстві економіки та допитали посадових осіб. Слідчо-оперативні дії велися в рамках кримінальної справи, порушеної за статтею 364-1 КК України - зловживання владою або службовим становищем.

Головним її фігурантом став екс-міністр економіки Богдан Данилишин. Що й у яких обсягах йому інкримінується, поки офіційно не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Влада може добратися до Москаля – Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути