субота, 25 червня 2011 11:38

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Влада готується до арешту Тимошенко - Яворівський

Влада готується до арешту Тимошенко - Яворівський

Влада готується до арешту лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це заявив журналістам народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Володимир Яворівський, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, під час судового засідання "видно, що прокурори і судді бояться аргументації, яку наводить Тимошенко, щоразу переривають її буквально після кожного речення".

"За поведінкою суддів видно, що вони нервуються і бояться аргументів Юлії Тимошенко, і тому не виключається, що вони можуть її арештувати для того, щоб залякати її і відлучити від спілкування з громадянами", - наголосив він.

Також, за його словами, про підготовку до арешту Тимошенко свідчить безпрецедентна кількість правоохоронців і спецтехніки, стягнутої на Хрещатик.

Наразі біля Печерського райсуду перебуває близько двох десятків автобусів з працівниками спецпідрозділів. Міліція також посилила режим проходження у двір суду для преси та помічників народних депутатів. У двір суду також не пускають прихильників лідера партії "Батьківщина".

"Все це може свідчити на користь того, що влада готується до арешту Юлії Тимошенко", - сказав Яворівський.

Раніше повідомлялося, захисник Тимошенко заявив, що від прямої трансляції судового засідання відімкнули ряд регіонів України: АР Крим, Дніпропетровську, Харківську, Запорізьку та Одеську області.

Зараз ви читаєте новину «Влада готується до арешту Тимошенко - Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути