субота, 25 червня 2011 10:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Печерський суд оточили прихильники та противники Тимошенко

Печерський суд оточили прихильники та противники Тимошенко

У будівлі Печерського районного суду Києва в суботу проходить мітинг прихильників і противників екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

За даними міліції, в акції біля будівлі суду приймає участь понад 500 осіб: близько 200 представників Загальновійськового союзу України і близько 250 - партії "Батьківщина". Правопорядок забезпечують 100 співробітників правоохоронних органів.

Як передає "Інтерфакс-Україна", мітингувальники розташувалися з боку вулиці Хрещатик по різні боки від входу в будівлю. Між ними знаходиться міліцейський кордон.

Ситуація навколо напружена: мітингувальники періодично скандують гасла на підтримку і проти Тимошенко; кілька людей намагалися перелізти через загороджувальну огорожу. Перед судом зібралося кілька депутатів від БЮТ, в тому числі лідер парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко. Біля суду встановлені колонки, голосно грає музика.

У суботу Печерський суд продовжить попереднє засідання у справі про газові контракти 2009 року.

Раніше повідомлялося, захисник екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Сергій Власенко просить Печерський районний суд Києва надати один місяць ознайомлення з матеріалами "газової справи".

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд оточили прихильники та противники Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути