середа, 02 лютого 2011 15:47

Влада готує нову аферу на Чорному морі - БЮТ

Влада готує нову аферу на Чорному морі - БЮТ

Член фракції "БЮТ-Батьківщина", міністр палива та енергетики опозиційного уряду Олександр Гудима прогнозує нову аферу влади з шельфом Чорного моря. За його словами, уряд Януковича віддав шельф Чорного моря офшорній компанії.

Про це він заявив, коментуючи рішення уряду Азарова про підписання мирової угоди з компанією "Vanco Prykerchenska".

Як повідомила прес-служба БЮТ, Гудима відзначив, що юридично мирова угода означає, що жодна сторона, в першу чергу "Венко", не буде судитися з Україною за право експлуатувати шельф Чорного моря, а по-іншому це означає, що "уряд повертається до надання ексклюзивного права, згідно підписаних раніше угод, що весь шельф Чорного моря абсолютно неконкурентно буде відданий офшорній компанії, яку очолювали декілька студенток".

"Тобто "Венко", яка не має імені, не має коштів і технологій, буде продовжувати ту справу, яка була припинена урядом Юлії Тимошенко", - сказав політик.

На його думку, йдеться про нову аферу, яку вже зараз можна прогнозувати.

"І можна очікувати, що шельф Чорного моря скоро буде перепроданий після укладання нової угоди вже іншим компаніям. "Венко" на цьому заробить, а Україна втратить", - резюмував Гудима.

Зараз ви читаєте новину «Влада готує нову аферу на Чорному морі - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути