Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2012 11:19

Високодуховна Герман виступила проти реклами пива з релігійними символами

Високодуховна Герман виступила проти реклами пива з релігійними символами
Ганна Герман. Фото: partyofregions.org.ua

Релігійні символи, назви свят та інші терміни, які належать до вищої духовної сфери людини, не мають права бути використаними в назвах алкогольних напоїв та всіх інших засобів, які шкодять здоров'ю людини.

Про це заявила радник президента України Ганна Герман, повідомляє її прес-служба.

"Я з обуренням вчора подивилася рекламу пива "Львівське різдвяне", і вважаю, що такий зачин, який йде зі Львова – міста, яке завжди називалося духовною столицею України, є надзвичайно шкідливим і недопустимим", - вважає вона.

За словами Герман, церква і релігія завжди стояли на обороні здоров'я людини.

"І за допомогою релігійних символів рекламувати алкогольний напій – це значить долучати церкву до нищення нації і нищення народу", - переконана вона.

Герман просить ієрархів українських церков, щоб вони висловили свій рішучий протест проти використання релігійних символів на алкогольних напоях, а громадян України – закликає не купувати ті алкогольні напої, які вдаються до настільки цинічного і злочинного використання релігійної символіки у своїх назвах.

"Як обраний народний депутат буду ініціювати законопроект про заборону використання релігійної символіки у назвах алкогольних напоїв і звертаюся до громадськості підтримати мене у цьому", - додала радник президента.

Зараз ви читаєте новину «Високодуховна Герман виступила проти реклами пива з релігійними символами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути