вівторок, 03 вересня 2013 18:15

Вірменія вступить до Митного Союзу - президент

Вірменія вступить до Митного Союзу - президент
Фото: itar-tass.com

Вірменія вступить до Митного Союзу. Про це йдеться в спільній заяві президентів РФ і Вірменії, підписаному за підсумками переговорів між лідерами двох країн.

"Президенти підтвердили націленість РФ і Республіки Вірменія на подальший розвиток процесів економічної інтеграції на Євразійському просторі, - йдеться в документі. - У цьому контексті президент Республіки Вірменія Серж Саргсян заявив про рішення Республіки Вірменія вступити до Митного Союзу і вжити у цих цілях необхідні практичні кроки, а в подальшому брати участь у формуванні Євразійського економічного союзу".

Президент РФ Володимир Путін впевнений, що включення Єревану в євразійський інтеграційний процес прискорить економічне співробітництво . "Упевнений, що підключення Єревана до євразійських інтеграційних структур надасть потужний імпульс взаємовигідному економічному співробітництву", - сказав Путін. Він особливо підкреслив, що російська сторона підтримує рішення Вірменії про вступ до Митного Союзу. " Будемо всіляко сприяти цьому процесу", - пообіцяв Путін.

Зараз ви читаєте новину «Вірменія вступить до Митного Союзу - президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

112

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути