четвер, 24 червня 2010 12:00

Вінський хоче дружити з БЮТ

Вінський хоче дружити з БЮТ

Лідер партії "Народна влада" Йосип Вінський не виключає, що підтримає кандидата від БЮТ на місце мера Івано-Франківська.

Про це він сказав на прес-конференції у Івано-Франківську

"На місцеві вибори партія "Народна влада" йтиме самостійно. Без будь-яких блоків. Однак, якщо з"явиться гідний кандидат на крісло мера від БЮТу , його підтримають, - сказав Йосип Вінський, додавши, що в нього не має протиріч з блоком екс-прем"єра.

"Протиріччя в мене тільки з Тимошенко", - сказав екс-міністр транспорту.

Вінський також здивувався результату Тимошенко, який вона здобула на виборах, зазначивши, що давав їй не більше 17-18%.

"Для мене ці цифри були дивиною. Це дуже велика довіра людей до прем"єр-міністра, яка розвалила економіку держави. Такого у Європі просто не могло би бути. Тимошенко, серйозний політичний потенціал. Вона чудовий актор. Але там нема нічого живого. Це все піар. Я вважаю лицемірством говорити про державність української мови, а вдома розмовляти російською"- сказав Вінський.

Водночас, колишній соратник екс-прем"єра зуважив, що в неї немає іншого випадку як бути в політиці

"Я твердо переконаний, що їй треба працювати в опозиції. Вона хороший опозиціонер. Вона вміє працювати в опозиції. Я з великим задоволенням працював з нею, коли вона була в опозиції і з великою відразою та тяжким серцем працював протягом 8 місяців, коли вона була при владі" - константував колишній міністр і соратник екс- прем"єр міністра.

Вінський вважає, що Тимошенко може бути політиком, але на його думку, не дай Бог, хоча б на день допустити її до влади. "Вона занапастить Україну",- резюмував екс-чиновник.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вінський хоче дружити з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути