вівторок, 08 грудня 2009 11:04

Вінський знає, як не допустити Тимошенко і Януковича до влади

Вінський знає, як не допустити Тимошенко і Януковича до влади

Партія "Народна влада" має намір закликати кандидатів в президенти об"єднатися і висунути єдиного кандидата, щоб не допустити обрання главою держави лідера Партії регіонів Віктора Януковича або нинішнього прем"єр-міністра Юлію Тимошенко.

"Ми підтримаємо будь-якого третього кандидата, який має шанс вийти в другий тур. Ми обговорювали на президії це питання і зараз готуємо відповідне звернення до кандидатів в президенти", - заявив лідер партії "Народна влада" ЙосипВінський.

"Ми категорично не підтримуємо обрання Віктора Януковича і Юлії Тимошенко на пост президента України, і вважаємо, що обидві ці персоналії є злом для України. Ми вважаємо, що кандидати, які вважають себе демократами і розуміють наслідки для України, якщо не вдасться змінити ситуацію на президентських виборах, повинні сісти за круглий стіл та все ж шукати варіант об"єднання сил за зразком "канівської четвірки", щоб висунути єдину кандидатуру", - додав він.

Вінський упевнений, що якщо кандидати "знайдуть в собі внутрішні сили і відповідальність перед державою, щоб об"єднатися і створити альтернативу - третю, реальну, - тоді може з"явитися третій гравець, який зможе зламати карти Януковичу і Тимошенко".

Відповідаючи на питання, чи дійсно він вірить в можливість такого об"єднання, Вінський заявив: "Я хочу, щоб вони це зробили. Якщо вірогідність складає навіть один відсоток, то цим необхідно займатися, тому що за цим стоїть доля 46 млн виборців".

"Україна повинна змінити вектор розвитку, по якому вона рухається останніми роками, інакше буде біда", - підкреслив він.

Нагадаємо, що в 1999 році в Каневі (Черкаська область) в ході президентської кампанії лідер СПУ Олександр Мороз, спікер Верховної Ради Олександр Ткаченко, депутат Євген Марчук, мер Черкас Володимир Олійник заявили про створення блоку, який проіснував з вересня по листопад, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Вінський знає, як не допустити Тимошенко і Януковича до влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути