субота, 27 березня 2010 20:50

Вінський назвав основну місію Януковича

Вінський назвав основну місію Януковича

Віктор Янукович зумів зняти конфлікти в системі влади.

Про це заявив в інтерв"ю "Газеті по-українськи" екс-міністр транспорту Йосип Вінський.

"Не може розвиватися держава, якщо немає взаємодії між президентом і прем"єром, урядом і парламентом. "Помаранчеві" довели ситуацію до абсурду. Це рано чи пізно треба було закінчити", - зауважив політик.

"Основна місія Януковича сьогодні полягає в тому, що він має зупинити цей бардак, розвал. Інакше можемо догратися до того, що втратимо державу", - наголосив він.

Вінський переконує, що теперішній уряд не ідеальний.

"Але в ньому є люди, які відбулися, як сильні менеджери. Тігіпко на своєму місці, Василь Цушко", - підкреслив екс-міністр.

"У Цушка є економічна освіта, він три скликання працював у комітеті по банківській діяльності та фінансах, був головою облдержадміністрації, міністром", - зазначив політик.

"А от міністерство освіти пов"язане з певними світоглядними речами і я, на місці Януковича, не призначав би туди Дмитра Табачника", - упевнений Вінський.

"Однак питання не в тому, хто сильніший, а хто слабший. І в нас були сильні та слабші (в уряді Юлії Тимошенко Вінський керував Міністерством транспорту та зв"язку - ред.). Але прем"єр прагнула звести роль міністра до нуля і все вирішувати особисто. А Микола Янович у цьому плані більш підготовлена людина. Він розуміє роль міністра", - зауважив екс-міністр.

Читайте повне інтерв"ю Йосипа Вінського тут.

Зараз ви читаєте новину «Вінський назвав основну місію Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути