субота, 03 грудня 2011 11:29

Війна з Росією неможлива, навіть якщо Путін збожеволіє - російський політик

Війна з Росією неможлива, навіть якщо Путін збожеволіє - російський політик

Російська армія не увійде в Україну навіть в тому випадку, якщо Володимир Путін зовсім збожеволіє. Таку думку висловив в ефірі телепередачі "Велика політика" російський опозиційний політик Борис Нємцов.

"Я вважаю, що це, звичайно – комплекс, коли українські політики увесь час одне одного лякають тим, що російський солдат увійде на українську землю. Я ось не вірю. Цього не буде. Цього не буде, навіть, якщо Путін остаточно збожеволіє. Я вам поясню, чому: тому що Путін бореться з "наддержавами" типу Естонії, Грузії, Осетії. Україна – величезна країна, тут питання суверенітету і незалежності не обговорюється, оскільки народ знає, що це – його надбання", - зазначив Нємцов.

"Власне Тузла була тим розворотом, який дуже багатьом в Росії, в тому числі Рагозіну, який зараз в нас НАТО (займається – ред.), і Путіну пояснив, що означає конфлікт з Україною. Так що давайте не будемо одне одного лякати і не будемо цей комплекс молодшого брата влаштовувати", - додав він.

Окрім того, Нємцов висловив переконання, що конфлікти між Україною і Росією будуть через те, що в Україні попри все діє демократична модель, а Росія Путіна є авторитарною.

"У нас конфлікт зовсім не між слов'янами – в нас конфлікт між системами", – наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Війна з Росією неможлива, навіть якщо Путін збожеволіє - російський політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути