субота, 21 травня 2011 13:20

Якщо посадять Тимошенко, Путін правитиме Росією вічно - Нємцов

Якщо посадять Тимошенко, Путін правитиме Росією вічно - Нємцов

Один із лідерів російського опозиційного руху "Солідарність" Борис Нємцов вважає, що якщо посадять до в'язниці лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко, то глава Уряду РФ Володимир Путін "буде правити Росією вічно". Таку думку він висловив в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє УНН.

"Якщо посадять Тимошенко, то Путін буде правити Росією вічно. Тому що розуміючи, що трапилось з його колегою прем'єр-міністром, він до ручки доведе Росію і вам мало не видасться. Приклад з Тимошенко буде означати: як тільки підеш з влади, одразу ж сядеш", - додав Нємцов.

Він також вважає прогресом те, що в Україні склалась така ситуація, коли Тимошенко притягнути до відповідальності.

"Це, звичайно, цікаво, що звинувачують колишнього прем'єр-міністра (Юлію Тимошенко за підписання газових угод з РФ – Ред.) і є загроза, що її можуть на багато років посадити. Це, в принципі, неможливо в Росії. І я вважаю добре, що це можливо хоча б Україні. Було б класно, якщо б допитали Путіна, до речі, з різних питань, не лише по питанню газового контракту, але я не можу собі уявити, що таке у нас в Росії можливо. Те, що в Україні це можливо, я вважаю прогресом", - додав російський політик.

Він також зазначив, що в багатьох в Москві є відчуття, що політична складова в цьому процесі є домінуючою.

"Тобто у багатьох у Москві є відчуття, що з Юлією Володимирівною просто хочуть розібратись як з політичним опонентом", - резюмував Нємцов.

Раніше повідомлялось, проти Тимошенко порушать четверту кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Якщо посадять Тимошенко, Путін правитиме Росією вічно - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути