середа, 17 жовтня 2012 14:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Відео з палати Тимошенко є частково реальним – адвокат

Відео з палати Тимошенко є частково реальним – адвокат
Фото: polittech.org

Відео із палати екс-прем'єра Юлії Тимошенко є свідомо змонтованим.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав її адвокат Сергій Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівництво ЄС готове зустрітися з Януковичем після виборів та вирішення питання щодо Тимошенко

За його словами, на відео є частково реальні кадри, зокрема де Тимошенко пересувається за допомогою ходунків.

Говорячи про фрагмент, де ніби екс-прем'єр займається фізкультурою, Власенко наголосив: "Там навіть обличчя не видно. Якість відео зовсім інша. Це чиста фальшивка. Я ще два місяці тому попереджав, що буде змонтовано щось подібне".

Коментуючи намір Пенітенціарної служби провести розслідування, хто зробив запис, адвокат зазначив: "Не треба імітувати, що вони самі себе впіймають. Вони так само проводили перевірку по побиттю Юлії Володимирівни. Сказали, що ніхто її не бив, вона це зробила сама. Нинішня перевірка буде абсолютно ідентична".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу потрапило відео нібито з палати Тимошенко

Захисник Тимошенко розказав, що має довідку, підписану начальником колонії Іваном Первушкіним, де стверджується, що відеозапис у палаті екс-прем'єра не ведеться. "Вони вже збрехали. Цю довідку подавали до суду. Запис могли зробити лише працівники Пенітенціарної служби за прямої вказівки Віктора Януковича. Вони самостійно у справі Тимошенко нічого не роблять. По всіх питаннях консультуються із Києвом", - зауважив він.

Власенко також повідомив, що написав заяву до Генпрокуратури про порушення кримінальної справи проти осіб, які зняли відео. "Очевидно, що це аморально і є незаконним. Але у мене одне запитання: до якого рівня порушення людських, етичних, моральних норм готовий дійти Янукович у справі Тимошенко? Невже він думає, що наступним відео не буде, як він використовує золотий унітаз в "Межигір'ї"? Буде й таке. Невже вони не розуміють, що роблять, і до чого це може призвести?!", - додав адвокат.

Зараз ви читаєте новину «Відео з палати Тимошенко є частково реальним – адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути