середа, 17 жовтня 2012 11:55

Лідерів опозиції не цікавить доля Тимошенко — Ляшко

Лідерів опозиції не цікавить доля Тимошенко — Ляшко
Фото: noviny.su

Об'єднана опозиція "валить" вибори і підіграє регіоналам.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат України, лідер радикальної партії Олег Ляшко.

"Їх насправді не цікавить доля Тимошенко, На її горбу вони лізуть до Верховної ради і вже посади ділять. Думаю, що спочатку треба виграти вибори. Це найголовніше, а вони, бачите, ділять шкуру не вбитого ведмедя. Насправді, дуже велике питання чи матимо ми , опозиційні сили, більшість в парламенті", - сказав Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР не об'єднуватиметься з ПР через президентські амбіції Кличка - експерт

За словами нардепа, ті, хто називають себе об'єднаною опозицією, допомагають регіоналам вигравати вибори в мажоритарних округах.

"От конкретно в моєму 208 окрузі, де я балотуюсь. Кандидат від так званої Об'єднаної опозиції, до речі колишній рекетир, який за рекет відсидів 5 років у в'язниці, Вячеслав Неволько сьогодні працює на кандидата від Партії регіонів Михайла Голицю. Бореться проти Ляшка і допомагає кандидату від регіоналів. Така ж ситуація по інших мажоритарних округах в Чернігівській області. Тобто завідомо слабкі висувні кандидати від об'єднаної опозиції, щоб допомогти виграти кандидатам від влади. Це означає, що навряд чи ми матимемо більшість при такому підході і при такому керівництві Яценюка і Турчинова. Треба ділити зараз не посади, а треба робити все, щоб перемогти на виборах. Нажаль, я цього не бачу. Я бачу, що вибори об'єднана опозиція якраз "валить" і підіграє регіоналам", - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент хоче обирати спікера відкрито

Нагадаємо, у вівторок ввечері на мітингу в Сумах глава ради об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що після перемоги демократичних сил на парламентських виборах Сергій Соболєв стане прем'єр-міністром України. Нардеп-"бютівець" наразі є тіньовим прем'єром опозиційного уряду.

Зараз ви читаєте новину «Лідерів опозиції не цікавить доля Тимошенко — Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути