середа, 17 липня 2013 08:45

Від міліціонерів багато залежатиме 2015 року - політолог

Від міліціонерів багато залежатиме 2015 року - політолог
фото: novanews.com.ua

Для того, щоб президент Віктор Янукович переміг на наступних виборах глави держави, треба сфальшувати результати голосування мінімум на 15 відсотків. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Віктор Небоженко.

"Стільки було на виборах 1999 року, на наступних 2004-го — 5-6 відсотків. Без ЦВК і його регіональних структур цього зробити не можна. Від голови Центрвиборчкому та його підлеглих залежить, чи пригасити фальсифікації, чи закрити на них очі на 5-6 годин у найвідповідальніший момент", - зауважив він.

На його думку, 2013-й — пік правління Януковича.

"Але поки що невідомо, з якими силами він пройде наступний рік. Можливо, Україну захлюпне Врадіївка. Міліціонери можуть почати мститися тим, хто сумнівається в їхній силі. Від них багато залежатиме 2015 року. Без міліціонера важко фальсифікувати, адже він перебуває на виборчій дільниці", - зазначив політолог.

За словами Небоженка, опозиціонер може перемогти Януковича тільки за масової підтримки.

"Щойно люди виступлять, усі ці міліцейські та суддівські конструкції розваляться. Вже видно, що будуть не Майдани, а взяття державних установ. Ситуація загострюється", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Від міліціонерів багато залежатиме 2015 року - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути