Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2013 21:34

Виборам-2015 напророчили сценарій президентської кампанії 1999 року

Виборам-2015 напророчили сценарій президентської кампанії 1999 року
Тарас Березовець. Фото: www.telekritika.ua

Відсутність єдиного опозиційного кандидата на президентських виборах у 2015 році може мати для опозиції катастрофічні наслідки.

Такий прогноз в ефірі телеканалу ТВі озвучив політичний консультант Тарас Березовець.

Експерт вважає, що незалежно від того, чи буде під час виборів 2015 року єдиний кандидат від опозиції чи кілька, опозиційні сили мають бути згуртованими, аби в другий тур не вийшов "зручний" для Партії регіонів висуванець.

"Уявімо собі ситуацію, що буде єдиний кандидат від опозиції. Ми знаємо усі можливості Партії регіонів: вони достатньо підготовлені до цієї кампанії, першими сформували свій виборчий штаб, відповідно, матимуть найкращі стартові позиції", - зазначив Березовець.

"І якщо залишиться один-єдиний кандидат, то буде достатньо складно пояснити виборцям УДАРу потребу голосувати за кандидата від "Батьківщини" чи за Олега Тягнибока", - додав політконсультант.

Він провів паралелі із попередніми виборами глави держави.

"Ця кампанія буде багато в чому подібна на кампанію 1999-го. Тоді опозиція не спромоглася висунути єдиного кандидата, і в підсумку у другий тур вийшов абсолютно "зручний" для Кучми в технологічному плані Петро Симоненко", - нагадав Березовець.

"Цілком нормально зараз не мати єдиного кандидата. Але ця ситуація може мати катастрофічні наслідки для опозиції через півтора року", – зауважив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Виборам-2015 напророчили сценарій президентської кампанії 1999 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути