середа, 22 грудня 2021 19:22

"Ви за це голосували?" - мережі гудуть про "слугу народу" Галушка
8

Народний депутат від "Слуга народу" Микола Галушко матюкав поліцейських, коли ті зупинили за порушення правил дорожнього руху його водія. Він перетнув подвійну смугу в центрі Києва.

Відео опублікувало видання "Українська правда". Воно датоване 18 грудня 2020 року.

"Ты услышал меня? Это автомобиль народного депутата!", - кричав "слуга", називав поліцейських "дебілами" і матюкався.

Фракція "Слуга народу" вибачилася за поведінку нардепа і заявила, що питання розглянуть на етичному комітеті партії.

Водночас Галушко сьогодні знову назвав поліцейських "дебілами".

Працює у Комітеті з питань правоохоронної діяльності

Микола Галушко потрапив у Верховну Раду на позачергових виборах у 2019 році. Балотувався від партії "Слуга народу" по округу у Броварах. Працює у Комітеті з питань правоохоронної діяльності.

За даними "Чесно" Галушко інвестував у власну перемогу найбільшу суму з-поміж тих, хто пройшов до парламенту в Київській області. Кампанія коштувала йому майже 1,3 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійні стандарти Зеленського: як президент, міністри зі спецсигналами і маяками та "слуги" порушують ПДР

Нардеп був довіреною особою кандидата у президенти Володимира Зеленського по 97 округу. Керував фірмою "Галід", основна діяльність якої - приватні охоронні служби. Проходив службу в органах внутрішніх справ. Закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю "Правознавство".

"Слуга" приїжджав у ВР на новій Toyota Land Cruiser 200 орієнтовно за 2,5 млн грн. Автівка зареєстрована у листопаді торік на матір нардепа, повідомляли журналісти Bihus.info.

Gazeta.ua пропонує найцікавіші коментарі і фотожаби про депутата із соцмереж.

"Шановні виборці. Ви за це голосували? Тоді вітаю. Ви це зробили разом із Зе-биками", - пише у Facebook колишній міністр соціальної політики Андрій Рева.

"Про що там мріяв Зеленський? Про країну, де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати? Поки що все навпаки. І ліс рубається, і депутати поводять себе як окрема каста", - коментує Центр протидії корупції.

11 грудня в мережі з'явилося відео, зняте на блок-посту у Донецькій області, на якому заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі матюкає поліцейських через те, що вони його не впізнали. 13 грудня Кабінет міністрів звільнив його з посади.

Зараз ви читаєте новину «"Ви за це голосували?" - мережі гудуть про "слугу народу" Галушка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути