субота, 11 грудня 2021 13:05

"Що у вас в голові, б**?": заступник міністра влаштував конфлікт на блокпості

"Що у вас в голові, б**?": заступник міністра влаштував конфлікт на блокпості
Гогілашвілі влаштував конфлікт на блокпості на Донбасі. Фото: mvs.gov

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості в Донецькій області.

Йому не сподобалося, що правоохоронці зупинило його та попросили показати документи. Відповідне відео опублікували на ютуб-каналі "Остання Крапля".

Чиновник погрожував силовикам та вживав нецензурні слова.

"Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник мінітра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш. Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде.

Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витарачи час та пояснювати тобі, що я заступник міністра! Що у вас в голові, б**?", - сказав під час конфлікту Гогілашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас відправили 136 тонн гумдопомоги

Згодом стало відомо, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціює проведення дисциплінарного провадження, в ході якого мають бути встановлені всі обставини та зроблені висновки. Також Монастирський підписав подання до Кабінету Міністрів про відсторонення Гогілашвілі від роботи на час розслідування.

Олександр Гогілашвілі - заступник міністра внутрішніх справ, відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних. У МВС потрапив у вересні 2019 року - відразу на посаду заступника Арсена Авакова, що тоді очолював відомство. Після приходу на посаду Дениса Монастирського Гогілашвілі залишився заступником.

Водночас його дружина – Марія Левченко є особистим помічником президента Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «"Що у вас в голові, б**?": заступник міністра влаштував конфлікт на блокпості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути