понеділок, 22 жовтня 2012 18:42

"Ви на всю країну у своїй аномалії зізналися" - Матіос відповіла Азарову

"Ви на всю країну у своїй аномалії зізналися" - Матіос відповіла Азарову
Матіос висловила сподівання, що Азаров прочитає одну з її книг та зрозуміє її. Фото: day.kiev.ua

Письменниця Марія Матіос, яка йде другим номером в списку "Удару", розкритикувала прем'єра Миколу Азарова.

Про це вона написала в особистому блозі.

"Чуєте, Миколо Яновичу! Та я би на вашому місці не те, що штанці спустила з ваших радників і політтехнологів – я би їм пальці у двері встромляла і витягувала, прищемлювала би і знову витягувала", - написала письменниця.

Її обурення викликала попередня критична заява прем'єра, в якій він, зокрема, негативно оцінив її творчість.

"Але після вашого безстрашного згадування про мене... Народні маси "читают и завидуют" - майже за класиком. Ексклюзивнішого ексклюзиву ближчим часом не буде. "И это все о ней", і все по-азаровськи довершено: "Номер 2 в списке "УДАРа" некая Матиос, писательница", - заявила вона.

Вона висловила сподівання, що Азаров прочитає одну з її книг та зрозуміє її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров як комуніст зі стажем щиро наслідує товариша Сталіна - Капранов

"А може... теє, як його... читати йому важкувато? Складнувате все-таки, скажу вам, моє письмо, не кожен букви у склади поскладає. Хоча... Варшава подужала, Мельбурн, Москва і Єрусалим, Нью-Йорк і Берлін і ще пару люду із Президентом включно... А тут таке", - зіронізувала Матіос.

"Навіть мій таємний фаворит Дмитро Володимирович Табачник Вам не порекомендував би таке зморозити, як зморозили ви у аномально теплому осінньому Севастополі – бо Табачник мене любить по-справжньому: з олівцем мої книжки читає! І рекламу, скажу вам, коштовну робить", - заявила вона.

"А яку рекламу мені зробили ви з допомогою своїх радників?! Отож бо, що аномальну, ще й на всю країну у своїй аномалії зізналися. Воно вам треба було таке фантазувати", - додала Матіос.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр, лідер Партії регіонів Микола Азаров розкритикував українську письменницю, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Марію Матіос, яка балотується до Верховної Ради за списком партії УДАР Віталія Кличка, охарактеризувавши її моральні якості як низькі й негідні кандидата в депутати.

Зараз ви читаєте новину «"Ви на всю країну у своїй аномалії зізналися" - Матіос відповіла Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути