пʼятниця, 19 жовтня 2012 14:34

Азаров як комуніст зі стажем щиро наслідує товариша Сталіна - Капранов

 Азаров як комуніст зі стажем щиро наслідує товариша Сталіна - Капранов
Дмитро Капранов: Якщо такі люди займатимуться ідеологією, буде погром. Фото: ridnamoda.com.ua

Голова уряду Микола Азаров щиро залишається вірним комуністичні ідеології і товаришу Сталіну.

Так письменник Дмитро Капранов прокоментував Gazeta.ua заяву прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо письменниці Марії Матіос: "№ 2 списку УДАРу якась Матіос, письменниця. Хто там читав її твори, не знаю. Я особисто не читав і читати не буду".

Капранов зазначив, що такими словами голова уряду демонструє свою вірність комуністичній ідеології.

"Азаров був делегатом 28 з'їзду КПСС і як комуніст з великим стажем, він пройшов школу комуністичної пропаганди, в якій "я не читав, але засуджую" було найвідомішими азами. Коли вони підписували про Пастернака та інших різні паскудство, коли освічувалося голосами публічних людей, фраза "я не читав, бо я вірний марксист, але засуджую" було основою. Для комуніста це правильна заява і Азаров щиро наслідує товариша Сталіна", - наголосив він.

Водночас, говорячи про заяву прем'єра, що "Партія регіонів до цих пір відсувала рішення ідеологічних питань на другий план, виносячи на перший питання економічні, однак настав час змінити ситуацію", Капранов підкреслив:

"Коли такі люди говорять, що будуть займатися ідеологічними питаннями, це означає, що буде погром. Погром, відповідно, ідеологічний і культурний. Кого вони будуть громити? Звичайно, вони будуть громити всю ідеологію української незалежності, всі традиції, культуру. Чи вони це зараз не роблять? Теж громлят. Тільки тепер ці погроми і гасла будуть висуватися на фасад. Тобто, це попередження, що вони будуть. Цього, власне, від них і чекали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не може бути, щоб в літературі про УПА був один роман" - Капранови

Раніше Азаров сказав про Матіос: "Вона порівняла обеліск на Могилі невідомого солдата в Києві у парку Слави з фалосом. І вона це порівняння сказала, коли там засудили одну теж недалеку дівчину, яка смажила яєчню на Вічному вогні. Уявляєте, до якого ступеня маразму, підлості треба дійти?! І ця подія, вона не викликала в країні резонанс, не викликала осуд, не викликала обурення. Ці люди спокійно ходять, спокійно виступають по телевізору, спокійно балотуються в народні депутати. Це трагедія для нас з вами"

Зараз ви читаєте новину « Азаров як комуніст зі стажем щиро наслідує товариша Сталіна - Капранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути