понеділок, 08 жовтня 2012 14:07

Матіос любить небагатослівних чоловіків, тому опинилася в списку Кличка

Матіос любить небагатослівних чоловіків, тому опинилася в списку Кличка
Марія Матіос. Фото: tisk.org.ua

Другий номер у списку "УДАРу", відома українська письменниця Марія Матіос опинилася в списку партії Віталія Кличка "УДАР", тому що любить чоловіків дії.

"Я люблю небагатослівних чоловіків. Люблю чоловіків дії. Тих, хто має волю до цього дійства. Я розумію, що традиція української політики - максимум слів і мінімум відповідальності за них. Ви зараз скажете, знову орієнтація на лідера, на особистість. А без особистості немає дії. Немає волі. І немає політика", - сказала в інтерв'ю "Главкому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через зняття мажоритарників опозиція зазнає партійних втрат?

Крім того, письменниця додала, що її вже нудить від "популістів і брехунів, від безвідповідальних". "Суспільство отруєно брехнею і розгулом корупції. Ніхто не хоче говорити людям правду в очі. Всі озираються: а що на те чи інше твердження скаже Схід України, а що на це скаже Захід України? ", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні йде війна двох політичних сект"

Також, на її думку, Кличко може стати тим політиком, який "зцементує Україна". "У Кличка я бачу зачатки того, що він може стати тим політиком, який зцементує Україну. Нехай важко і не вже, але зцементує, розширить ці ареали розуміння між людьми різних регіонів. Ну, не може суспільство жити так, щоб воно постійно потребувало заспокійливе. Це ненормально", - додала Матіос.

Зараз ви читаєте новину «Матіос любить небагатослівних чоловіків, тому опинилася в списку Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути