середа, 13 жовтня 2010 13:15

Весь світ зрозумів, що в Україні є стабільна влада на 10 років - Чечетов

Весь світ зрозумів, що в Україні є стабільна влада на 10 років - Чечетов

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов переконаний, що політична стабільність в країні буде сприяти участі іноземних компаній у конкурсі з продажу 92,79% пакету акцій "Укртелекому".

Про це він сказав на прес-конференції.

"Ситуація склалася і політична, і управлінська, яка на сьогоднішній день відкриває можливість для ефективного продажу (" Укртелекому ")... Інвестори переконалися в серйозності намірів, що в Україні встановлена стабільна влада на 10 років, ніяких потрясінь у найближчі 10 років в Україні не буде, курс буде стабільний, країна прогнозована, ніхто не буде забирати і націоналізувати, можна приходити на ринок і брати участь у продажу " , - сказав Чечетов, передає Обком з посиланням на Українські новини.

Зокрема, депутат підкреслив особливу важливість гарантій недоторканності приватної власності, надані президентом Януковичем.

"Найголовніше - з вуст Януковича та прем'єр-міністра звучать гарантії недоторканності приватної власності", - сказав він.

Чечетов зазначив, що не знайомий з умовами продажу підприємства, але висловив упевненість, що вони будуть сприяти приходу інвестора, який забезпечить "Укртелекому" стратегічний розвиток на зовнішньому і внутрішньому ринку.

Також він спрогнозував, що участь у конкурсі будуть приймати національні інвестори, інвестори з країн ближнього зарубіжжя, зокрема Росії та країн Західної Європи.

13 жовтня голова Фонду держмайна Олександр Рябченко заявив, що конкурс з продажу "Укртелекому" відбудеться 28 грудня. На торги буде виставлено 92,79% пакет акцій за стартовою ціною в 10,5 млрд. гривень.

Найбільш ймовірними претендентами на покупку держмонополіста називають російську "Систему" та корпорацію СКМ, що належить Рінату Ахметову.

Зараз ви читаєте новину «Весь світ зрозумів, що в Україні є стабільна влада на 10 років - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути