пʼятниця, 10 липня 2020 15:12

Верланов увійшов до рейтингу найвпливовіших молодих політиків і чиновників за версією "Кореспондента"

Верланов увійшов до рейтингу найвпливовіших молодих політиків і чиновників за версією "Кореспондента"
Екс-глава Державної податкової служби Сергій Верланов зайняв 29 місце в рейтингу найвпливовіших молодих політиків і чиновників до 40 років

Ексглава Державної податкової служби Сергій Верланов увійшов до рейтингу найвпливовіших молодих політиків та чиновників, яким ще не виповнилося 40 років, за версією журналу "Кореспондент". За ним закріпилося 29 місце в рейтингу.

"Верланова призначили керівником ДПС у травні 2019 року, а звільнили – 25 квітня 2020 року. Комічно, що ініціатором звільнення Верланова став Ігор Уманський, який сам пробув міністром фінансів менше місяця. Тим не менш, експерти дали Верланову 29 місце нашого рейтингу. Адже, незважаючи на всю делікатність ситуації навколо звільнення, Верланов на посаді голови ДПС у будь-яких корупційних схемах помічений не був. При цьому він майже встиг довести до кінця реформу ДПС", - йдеться в матеріалі журналу "Кореспондент".

Нагадаємо, Сергій Верланов від липня 2015 року до липня 2018 року обіймав посаду партнера юридичної фірми Sayenko Kharenko. У 2015-2017 роках був співголовою комітету з питань правової політики Американської торговельної палати в Україні, а в липні 2018 року Верланова призначили на посаду заступника міністра фінансів. Вже з міністерства він потрапив до ДПС, пройшовши відбір за конкурсом.

Варто відзначити, що загалом лідерів рейтингу визначали з більше сотні претендентів, які народилися не раніше липня 1979 року. Кожен із списку претендентів був оцінений від 0 до 10 за трьома параметрами: бал за впливовість у політиці, бал за медійну популярність, бал за наявність публічної довіри. Перші два бали були враховані з ваговим коефіцієнтом 0,4, третій - з 0,2. Підсумковий результат визначав місце політика в рейтингу.

З повним списком можна ознайомитися в №13 журналу Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Верланов увійшов до рейтингу найвпливовіших молодих політиків і чиновників за версією "Кореспондента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути