субота, 23 березня 2013 14:56

Вдячний виборцям, що не мушу брати участь в цьому ідіотичному театрі абсурду - Чорновіл про Раду

Вдячний виборцям, що не мушу брати участь в цьому ідіотичному театрі абсурду - Чорновіл про Раду
Тарас Чорновіл. Фото: pravda.com.ua

Нинішня Верховна Рада показала свою амбітність, безвідповідальність, тому навряд чи щось зміниться в її роботі в наступні роки.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів народний депутат попередніх скликань Тарас Чорновіл.

"Я можу трошки порівнювати Ради. Такої амбітності, зацикленості не на ідеології, не на державній політиці, а на виключно своїй партійній політиці, що є заразі у влади, і в опозиції, в жодному парламенті не було. Колосальна безвідповідальність, море слів, і нічого більше", - висловив думку політик з приводу 100 днів роботи нового парламенту.

Окрім того, політик наголосив, що в цій Раді опозиція і влада грається в "договірні матчі".

"Якби якісь були зрушення для країни, то його можна було ще пробачити. У всі парламентах билися, до блокувань доходило, щось відбувалося, але так практично нічого не робити,  а лиш гратися в договірні матчі...Адже коли розблоковують, то відразу видно, що там такий договорнячок був. Як влада, так і опозиція лиш людей дурять, такого ж раніше не було", - зауважив екс-нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" зацікавилися національністю колег по парламенту

Тому, він висловив ставлення до цього парламенту так: "Я вдячний тим виборцям, які проголосували проти мене, через що я не мушу в цьому ідіотичному театрі  абсурду брати участь".

"Відверто кажучи, дивлячись на цей парламент, стає дуже неприємно: ми не маємо державницької влади та самостійної Ради. Таке враження , що в цьому парламенті всі політичні сили думають про одне: "2015 рік, а до того, та після того, хоч трава не росте", - додав він.

Окрім того, він висловив думку, що цей парламент "відбуде весь свій термін". "Можливо трохи мудрішими стануть, коли не зовсім розум з'явиться, а більше виваженості. Тоді і швидко припинятиметься блокування, і знайдуться аргументи...", - підкреслив Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада "їсть" у 37 разів більше, ніж заробляє українська економіка - Пишний

Також, він висловив переконання, що "парламент, який є законотворчим органом, владі не так вже і потрібен, тому до 15 проблем не буде, а після, якщо щось в країні зміниться, то і в парламенті можливо щось зміниться. Але поки в мене сумніви щодо того виникають".

Нагадаємо, 22 березня виповнилося 100 днів роботи парламенту сьомого скликання.

Зараз ви читаєте новину «Вдячний виборцям, що не мушу брати участь в цьому ідіотичному театрі абсурду - Чорновіл про Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути