четвер, 22 вересня 2011 19:17

"Вчинок студентки з квітами підтверджує репутацію Могилянки"

"Вчинок студентки з квітами підтверджує репутацію Могилянки"

Вчинок студентки Києво-Могилянської академії Дар'ї Степаненко, яка дала ляпаса букетом квітів міністру освіти Дмитру Табачнику, - це показовий самопіар. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив письменник Андрій Курков. Інцидент стався під час Форуму міністрів освіти європейських країн, який відбувся у Києві.

"Вона про себе заявила, про неї питають. Тепер вона може робити кар'єру у студентському русі. Насправді тут нічого такого яскравого немає. Якщо порівнювати це з вінком для Януковича — це падіння на тридцять пунктів вниз", - наголосив письменник.

"Такі речі взагалі не звертають увагу на Табачника, вони звертають увагу на того, хто щось хоче зробити і таким чином радикально про себе заявити. У мене не виникло бажання щось про неї дізнатися. Це просто піар", - ще раз підкреслив Курков.

Під стінами Києво-Могилянської академії проходить акція протесту, на якому вже виступила Дар'я Степаненко.

"Я думаю, що всі вже знають, що сьогодні я вдарила букетом по обличчю, або скоріше по пиці, майже колишнього міністра освіти Дмитра Табачника. Це початок великих подій в Україні, які починаються з Могилянки, зі студенства, і вони будуть продовжені", - запевнила студентка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Студенти протестують: є затримані, намети і героїня з квітами

Між тим, Андрій Курков зауважив, що з боку студентки Степаненко її вчинок - це захист своєї студентської сім'ї.

"На Заході дуже багато політиків так само починали. Той самий Йошка Фішер (німецький політик з "Партії зелених" - ред.) займався революційними діями. Після того став навіть консерватором. Не треба створювати для неї ще більший піар. Вчинок її просто підтверджує репутацію Могилянки і все", - наголосив він, зауваживши, що ніхто на студентку не буде чинити тиску.

Зараз ви читаєте новину «"Вчинок студентки з квітами підтверджує репутацію Могилянки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути